ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 

Η Extending Beauty by KB είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των σεμιναρίων κατάρτισης Εξτενσιον μαλλιων/βλεφαριδων, Lash Lift/Brow Lift σας δίνει με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να γίνετε μέλη της οικογένειας της και να μοιραστείτε την τεχνογνωσία και μεθοδολογία της. Δίνοντας βάση στην σωστή και ενδελεχή κατάρτιση των εκπαιδευόμενων τα σεμινάρια της Extending Beauty by KB διατίθενται αποκλειστικά σε VIP status, με την συμμετοχή της Karina Banos και μίας κάθε φορά εκπαιδευόμενης, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Τα σεμινάρια είναι διάρκειας μιας, δύο ή τριών ημερών, από τις οποίες η πρώτη μέρα αφορά την θεωρητική κατάρτιση της εκπαιδευόμενης, ενώ η δεύτερη και η τρίτη μέρα αφορούν την πρακτική κατάρτιση.

1.png

ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Σεμινάριο τρίχα τρίχα (one by one)

Διάρκεια 2 ή 3 ημέρες (16-24 ωρες).

Κατά την πρώτη ημέρα η εκπαιδευόμενη λαμβάνει την θεωρητική κατάρτιση όσον αφορά το σύνολο των πληροφοριών, καθώς και των τεχνικών των εξτενσιον βλεφαριδων. Στην συνέχεια ακολουθούν μία ή δύο ημέρες πρακτικής, βάσει την επιλογή της εκπαιδευόμενης (προτείνουμε την επιλογή 2 ημερών πρακτικής για αποτελεσματικότερη εκπαίδευση και καταλληλότερη προετοιμασία).

  • ΚΟΣΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ / 500€

  • ΚΟΣΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ / 700€

​Σεμινάριο όγκου (volume & Russian volume)

Διάρκεια 1 ή 2 ημέρες (8-16 ωρες)

Για την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου είναι απαραίτητη από την εκπαιδευόμενη η πρωτίστως παρακολούθηση του σεμιναρίου τρίχα-τρίχα, καθώς η θεωρητική κατάρτιση του συνόλου των τεχνικών καλύπτεται από το σεμινάριο τρίχα-τρίχα, στο σεμινάριο volume η εκπαιδευόμενη καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μία ή δύο ημέρες πρακτικής.

  • ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250€

  • ΚΟΣΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ / 450€


Σεμινάριο Stereo

Διάρκεια 1 ή 2 ημέρες (8-16 ωρες)

Για την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου είναι απαραίτητη από την εκπαιδευόμενη η πρωτίστως παρακολούθηση του σεμιναρίου τρίχα-τρίχα, καθώς η θεωρητική κατάρτισητου συνόλου των τεχνικών καλύπτεται από το σεμινάριο τρίχα-τρίχα. Επιπροσθέτως για την τεχνική Stereo καθίσταται απαραίτητη η πρωτίστως παρακολούθηση του σεμιναρίου volume & Russian volume, καθώς στο σεμινάριο stereo γίνεται χρήση της τεχνικής αυτής. Η εκπαιδευόμενη καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μία ή δύο ημέρες πρακτικής.

  • ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250 ΕΥΡΩ

  • ΚΟΣΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ / 450 ΕΥΡΩ

3.png

LASH LIFT & BROW LIFT

Διάρκεια 1 ημέρα (8 ωρες)

Το Lash Lift & Brow Lift αποτελεί την πλέον καινοτόμο μέθοδο περμανάντ βλεφαρίδων και φρυδιων. Χρησιμοποιώντας μόνο τις φυσικές βλεφαρίδες και φυσικα φρυδια δίνουμε όγκο και σχήμα , προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αλλά απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 1 ημέρα κατά την οποία καλύπτεται το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης.

  • ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250€

2.png

ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Διάρκεια 1 ημέρα (8 ωρες)

Στο σεμινάριο η εκπαιδευόμενη καταρτίζεται στην τοποθέτηση εξτενσιον μαλλιών με τη καινοτόμο τεχνική των Ultra Tips. Η τεχνικη αυτη δεν περιλαμβάνει χρήση θερμότητας ή κόλλας και έτσι αποτρέπεται η οιαδήποτε καταστροφή των φυσικών μαλλιών και των εξτενσιον, κάνοντας την τεχνικη αυτη την πλέον ασφαλή τεχνική τοποθέτησης. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 1 ημέρας κατά την οποία καλύπτεται το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης.

  • ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250 ΕΥΡΩ