ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

GENTLE AS YOU EXPECTED, NATURAL AS YOU LOVE!

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με τις πιο πυκνές, μακριές και ασύλληπτες βλεφαρίδες που έχετε ποτέ ονειρευτεί μη έχοντας ανάγκη την μάσκαρα!

feb-promo3.png

Αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει εξτένσιον βλεφαρίδων, θα έπρεπε τουλάχιστον μία φορά στην ζωή σας. Είτε ενδιαφέρεστε για μία καθημερινή περίσταση, είτε για την ημέρα του γάμου σας, είτε για μία διήμερη εξόρμηση, η Extending Beauty by ΚΒ με τις άψογες τεχνικες της θα φροντίσει ώστε να μεταμορφώσει το look σας, ώστε όλοι να πουν WOW!

myciti%25205_edited_edited.jpg

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα εξτένσιων βλεφαρίδων είναι ημι-μόνιμα, φαίνονται αλλά και αισθάνονται απόλυτα φυσικά. Κάθε εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη . Κάθε βλεφαρίδα εφαρμόζεται μία προς μία με τις δικές σας φυσικές βλεφαρίδες. Με την κατάλληλη φροντίδα και τις ανάλογες επισκέψεις συντήρησης μπορούν να διαρκέσουν πάρα πολύ καιρό. Υπό κανονικές συνθήκες οι φυσικές βλεφαρίδες ενός ατόμου πέφτουν σταδιακά κάθε 90 ημέρες και κάθε φορά μια νέα βλεφαρίδα μεγαλώνει άμεσα. Ως εκ τούτου χρειάζεται επανατοποθέτηση για τις χαμένες βλεφαρίδες . Οι συντηρήσεις είναι καλό να γίνονται περίπου κάθε 3 εβδομάδες. Ο χρόνος αυτός όμως ποικίλει από άτομο σε άτομο. Ο φυσικός κύκλος των βλεφαρίδων σας, καθώς και το πώς θα φροντίζετε τις βλεφαρίδες σας θα επηρεάσει το πόσο καιρό θα διαρκέσει. Πελάτες τις Extending Beauty by KB έχουν τα εξτένσιων τους συναιχόμενα. Αν επιθυμείτε τοποθέτηση για μία μόνο φορά, τα εξτένσιων βλεφαρίδων θα διαρκέσουν μέχρι 2 μήνες.

101118%20kb_edited.jpg

ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ

Η τεχνική τρίχα τρίχα είναι για τις γυναίκες που προτιμούν μια πιο καλλίγραμμη και φυσική εμφάνιση. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη προσεκτική σύνδεση μίας μόνο παχιάς και μαύρης βλεφαρίδας για κάθε υφιστάμενη βλεφαρίδα. Αυτό ενισχύει απλώς τις βλεφαρίδες, δίνοντας σε καθεμία πιο σκοτεινή και κατσαρή εμφάνιση χωρίς να διακινδυνεύει την φυσική εμφάνιση του ματιού. Αυτός ο τύπος εξτένσιων είναι ιδανικός για όποιον θέλει να προσθέσει ένα βασικό επίπεδο εμπλουτισμού.

50€

* Στην ανωτέρω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

81795955_2591467921123743_38125391102712

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΓΚΟΥ(2D - 10D)

Οι βλεφαρίδες όγκου παρέχουν μια πιο λαμπερή και γεμάτη εμφάνιση. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη σύνδεση πολλαπλών ειδικά διαμορφωμένων βλεφαρίδων σε κάθε υφιστάμενη βλεφαρίδα. Για 2D - δύο από αυτές τις βλεφαρίδες εφαρμόζονται σε κάθε υφιστάμενη. Στη περίπτωση του 3D προσεκτικά συνδέονται τρεις βλεφαρίδες με κάθε μία υπάρχουσα. Αυτό δημιουργεί μια απαλή αλλά εξαιρετικά ογκώδης εμφάνιση, κάνοντας αυτές τις extension ιδανικές τόσο για όσες επιθυμούν να προσθέσουν λίγη λάμψη στην εμφάνισή τους αλλά και σε εκείνες με φυσικά λεπτές ή ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες.

από 80€ εως 120€

* Στην ανωτέρω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

slide6.jpg

ΤΕΧΝΙΚΗ “STEREO”

 

Η τεχνική αυτή δημιουργεί διάφορα εφέ του μακιγιάζ στις βλεφαρίδες σας. Ιδανική λύση για μία λαμπερή φωτογράφηση, για έναν θεματικό γάμο ή πάρτι και άλλες εκδηλώσεις.

150€

* Στην ανωτέρω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

janPromo1.png

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η προσωπική φροντίδα βάσει των παρακάτω οδηγιών, θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των βλεφαρίδων σας!

  • Δεν επιτρέπεται για τις πρώτες 48 ώρες μετά την τοποθέτηση να βρέχετε τις βλεφαρίδες σας, αποφύγετε τον ατμό, την χρήση σάουνας και solarium, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή πρόσφυση της κόλας με τις βλεφαρίδες σας.

  • Όσο έχετε εξτένσιων αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ενυδατικά προϊόντα στα ματιά σας, όπως: γαλακτόματα, μωρομάντυλα, κρέμες, concealer ή καλλυντικά που περιέχουν ελαία στο βλέφαρο, καθώς θα χαλαρώσουν το δεσμό.

  • Μπορείτε να βουρτσίζετε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό βουρτσάκι, όποτε και αν χρειαστεί. Βουρτσίστε απαλά τις βλεφαρίδες σας ξεκινώντας από την μέση και πηγαίνοντας προς τα πάνω . Μην βουρτσίζετε από τη ρίζα των βλεφαρίδων - αυτό μπορεί να προκαλέσει τις φυσικές σας βλεφαρίδες καθώς και τα εξτένσιων να τραβηχτούν προς τα έξω πρόωρα.

  • Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας και τις βλεφαρίδες σας.

  • Προσπαθήστε να κοιμάστε ανάσκελα. Αυτό κάνει καλό όχι μόνο στις βλεφαρίδες σας, αλλά κρατά και τις ρυτίδες μακριά .

  • Αν κάνετε εφαρμογή μάσκαρας (επιτρέπεται χρήση μόνο μάσκαρας με βάση το νερό) κάνετε μόνο στις άκρες για να δώσετε περισσότερο όγκο, αποφεύγοντας την περιοχή της ρίζας.

  • Μην φοβάστε να αγγίζετε τις βλεφαρίδες σας. Οι βλεφαρίδες πρέπει να καθαρίζονται ειδικά αν φοράτε μακιγιάζ καθημερινά.

  • Μην κάνετε περμανάντ στις εξτένσιων βλεφαρίδων σας.

  • Μην χρησιμοποιείτε μηχανικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την θραύση (damage) αυτών.


Αν θέλετε να αφαιρέσετε όλα τα εξτένσιων βλεφαρίδων σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνες σας! Αν καταστρέψετε τις ρίζες, μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο για να μεγαλώσουν και πάλι οι φυσικές σας βλεφαρίδες.

ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ?